Een workout op het strand

Mag jij graag sporten? Dan ben je ongetwijfeld meerdere keren per week in de sportschool te vinden. Logisch, want hier heb je natuurlijk alles voorhanden om jouw gehele lichaam te trainen. Niet iedereen houdt er echter van om binnen te sporten. Dit kan komen doordat jij je onzeker voelt over jou eigen lichaam. Mogelijk vind jij het echter ook wel niets om telkens binnen te sporten. Ben jij ook iemand die liever sport in de buitenlucht? Dan is het zeker een aanrader om eens een flinke workout op het strand te doen!

fitness

Waarom het strand?

Het strand is een uitgelezen locatie om een goede workout te doen. Waarom? Allereerst omdat jij hier namelijk aan het sporten bent in de buitenlucht. Daarnaast is sporten op het strand een stuk zwaarder. Ga bijvoorbeeld maar eens hardlopen in het zand. Je zult merken dat jij een stuk sneller moe bent dan wanneer je hardloopt op een verharde ondergrond. En daarbij komt dat je ook nog last hebt van de weersomstandigheden. Zo waait het op het strand vaak aanzienlijk harder dan in het binnenland. Jij wordt dus echt op de proef gesteld en zodoende kun jij jezelf eens flink uitdagen!

fitness

Verplaats jezelf naar het strandhuis

Om bij het strandhuis te komen, moet jij natuurlijk wel vervoer hebben. Met het openbaar vervoer is het strand lang niet altijd goed te bereiken. Maar een tripje met de auto is natuurlijk weer niet goed voor het milieu. Heb jij een auto die rijdt op bio gas? Dan is dit een prima optie. Zo’n voertuig stoot immers aanzienlijk minder uit en dat is beter voor het milieu. Moet jij een auto huren om naar het strand te gaan? Kies dan vooral ook een auto die rijdt op bio gas. Dit is wat duurder, maar je draagt wel bij aan verbetering van het milieu.