Over ons

Wil jij binnenkort beginnen met sporten in Amsterdam? Dan ben je op deze website aan het juiste adres. Onze sportschool vind je namelijk net buiten het centrum van onze hoofdstad. Door deze gunstige ligging is de sportschool uitstekend bereikbaar. Je kunt ons pand zowel per fiets als per auto bereiken. Daarnaast zijn er diverse haltes voor het openbaar vervoer in de directe omgeving. Jij bent dus altijd snel bij onze sportschool in Amsterdam.

Voor wat betreft het sporten bieden wij verschillende diensten aan. Zo kun je bij onze sportschool terecht voor het volgen van een groepstraining. Op deze manier kun jij tegelijkertijd werken aan je conditie, afvallen en ook nog eens socializen. Wil jij echter alleen sporten? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt bij ons namelijk ook zelf een kracht- of cardiotraining volgen. Wij beschikken over de nieuwste apparaten, waardoor jij jezelf constant uit kunt blijven dagen in onze sportschool in Amsterdam. Bereik je niet snel genoeg het gewenst resultaat? Dan kunnen onze personal trainers jou hierbij helpen. Naast deze diensten kun je bij ons ook terecht voor het volgen van fysiotherapie. Verder hebben wij nog een aantal aanverwante diensten. Zo bieden wij hardlooptrainingen aan, werken wij samen met een diëtiste om een dieet op maat te maken.

Zoals je misschien al wel hebt gelezen, bieden wij je op deze site een keur aan informatie aan over sporten. Deze teksten zijn allemaal geschreven door medewerkers van onze eigen sportschool. Op de verschillende pagina’s voorzien zij jou van uiteenlopende informatie over allerlei onderwerpen. Zo lees je onder meer over het vinden van de beste sportschool in Amsterdam en geven wij je tips over uitdagende workouts voor in het weekend en hebben we het over sporten in uitdagende weersomstandigheden. Tot slot krijg je van onze medewerkers nog een aantal tips voor een workout boksen of yoga. Veel leesplezier gewenst en wij zien jou binnenkort graag eens in onze sportschool!

Tips voor jouw bezoek aan Vaticaanstad

Verblijf je een aantal dagen in Rome? Dan is de kans groot dat je ook in Vaticaanstad terechtkomt. Deze kleinste onafhankelijke staat ter wereld vind je namelijk in de Italiaanse hoofdstad. Deze bezienswaardigheid ligt ten westen van het centrum van Rome. Zoek je nog wat Vaticaanstad tips om jouw bezoek tot een succes te maken? Dan zit je hier goed. Wij raden je in ieder geval aan om de Sint-Pieterbasiliek en de Vaticaanse Musea te bezoeken. Daarnaast is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen in de Vaticaanse tuinen en op het Sint-Pietersplein.

Rome bezienswaardigheden tips

Na een dag in Vaticaanstad heb je het hier mogelijk wel weer gezien. Je richt je in dat geval natuurlijk tot Rome. Zoek je nog Rome bezienswaardigheden tips? Ook daar hebben wij er een aantal van. Zo is het zeker de moeite waard om het Colosseum te bezoeken. Daarnaast is ook het Forum Romanum zeker een bezoekje waard. En neem ook gewoon een kijkje in de binnenstad van Rome. Hier vind je ook eeuwenoude gebouwen en daarnaast kun je er shoppen en een terrasje pakken.